prazna (0)
Blog Duhovni SOS Elena
"DOKTOR BUDUĆNOSTI NEĆE PREPISIVATI LEKOVE, VEĆ ĆE ZAINTERESOVATI PACIJENTA ZA ZDRAV STIL ŽIVOTA,
PRAVILNU ISHRANU, PREVENCIJU I REŠAVANJE UZROKA PROBLEMA"
Kategorije
ČajeviUljaKremeMineraliKnjigePrirodni receptiElena Blog

Sponzori stranice
Mwd

Oriša | kreme

orisa-kozmetika

100% PRIRODNA KOZMETIKA

Priroda je, ma kako kompleksna bila, u svojim rešenjima vrlo jednostavna.
Neka kozmetika diči se time da nije testirana na životinjama. Stoga probajte shea maslac, koji je testiran - na bebama. I to ko zna koliko vekova pre ovog članka.

Taštinu moderne kozmetike, uvek ublaži mudrost tradicionalnog. U drevnim su vremenima ljudi usmeravali sve svoje snage kako bi razumeli prirodu, ljudski karakter, dušu. Neki su pojedinci tako dobro usvojili komunikaciju s nekim od energija prirode da ih, preko njihovog simbola, imena i energije, još uvek invociramo kako bi ostvarili kontakt s tim energijama i upotrebili ih kao pomoć za svoj život.

Tako su nastale Oriše - u prevodu su to energije prirode u drevnoj Filozofiji Ifa, koje nam služe za rad, asistenciju i razumijevanje prirode, karaktera i života. Oriša preparati su ručno pravljeni proizvodi u kućnim uslovima sa puno ljubavi,pažnje i predanosti.
Biljna ulja kao i ostali sastojci pažljivo su birani i kao takvi veoma su kvalitetni što je najvažnije za adekvatnu negu kože. Osnovni sastojak svih krema je shea maslac,obogaćen biljnim i eteričnim uljima,propolisom i vitaminom E. SHEA MASLAC biljna je mast bogata stearinskom, oleinskom i linolnom kiselinom. Sadrži visoki udeo neosapunjivog ostatka (čak do 8%), a čine ga provitamin A, vitamin E, steroli, triterpenski alkoholi i esteri cimetne kiseline (pružaju UVB zaštitu).

Štiti kožu od spoljnih uticaja i isušivanja, vraća joj vlažnost i mekoću. Pogodan je za negu svih tipova kože.Njime tretiramo opekotine od sunca, pelenski osip, dermatitise, seboreju, ožiljke, bore, strije,celulit...

Višegodišnje obrazovanje,razne edukacije,ambicije i interesovanje u pravcu prirodne medicine rezultiralo je dobitnom kombinacijom zvanom Oriša 100% prirodna kozmetika.


delfi-elena.com
850 din.


naslovna
kreme


komentari: (0) *svi komentari čekaju na odobravanje - delfi-elena.com

postavi
komentar

Linkovi
Cajevi Ulja Minerali Sv. Vladika Nikolaj
Prijatelji
Web programer MsBalkan Prijatelji dece Srbije Nekretnine Beograd Bubice
Razno
Zeolit Apolonova voda Duhovni SOS
Copyright delfi-elena.com